Wat doen we

Elk team laat kansen liggen. Ook jouw team heeft veel meer potentie in zich dan ze nu laat zien. Met de TeamTalk methode leren we teams om snel te beslissen, beter te sturen en vooral het team duurzaam te verbeteren.

Om dit te bereiken hebben wij het Resultaat Programma ontwikkeld: Een programma voor het hele team van 12 weken. We werken met een sterk model dat teams en leiders principes leert van effectieve teams.

Deze principes leer je ook in onze opleidingen: voor managers, zelfstandige coaches en managementteams. Onze programma’s en opleidingen richten zich op één doel: Beter resultaten in teams en met het team als leider. TeamTalk geeft ook de mogelijkheid tot het creëren van zelfsturende teams en/of zelforganiserende teams.

Onze partners

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes

Bekijk onze opleidingen

Op locatie en online voor organisaties, managers en zzp’ers
Teamtalk Succesvol samenwerken in een team Resultaatprogramma

Resultaat programma voor teams

Professionele teams nòg beter samen te laten werken. Investeren in teamleadership draagt bij aan een succesvol bedrijf. De methodiek heeft al veel teams geholpen snel en goed resultaat te behalen.

Ontdek meer
Teamtalk Opleiding voor managers Teamtraining methode

Opleiding Leiderschap & Teams voor managers

Als manager of directie wil je zelf de tools in handen hebben om je team succesvol samen te laten werken. Coachend leiderschap staat hierin centraal.

Ontdek meer
Teamtalk Opleiding voor teamcoaches teamwork team

Opleiding Coachend leidinggeven voor zelfstandige coaches

Leer zelf teams succesvol te coachen met een beproefde methode. Succesvol teamcoachen met TeamTalk draagt bij aan een succesvol bedrijf.

Ontdek meer

De klant vertelt

Kunstlinie Almere Flevoland

Eric Kamer; zakelijk kunstleider Kunstlinie Almere  Flevoland vertelt zijn ervaring met het 12 weken Resultaat Programma

Lees meer

Rabobank Leiden-Katwijk

Erik Versnell; directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk vertelt over zijn ervaring met TeamTalk en de markteams

Lees meer

Rolinda Vaane

Rolinda Vaane; HR Specialist en Teamcoach vertelt haar ervaring over de opleiding ‘Coachend leidinggeven voor zelfstandige coaches’

Lees meer