Navigeer je team naar succes met Teamtalk!

Teamtalk voor Directie/ Management

Voor een betere samenwerking binnen teams binnen je bedrijf

NAVIGEER JE TEAM IN 12 WEKEN NAAR SUCCES

Het succes van een onderneming valt of staat met de samenwerking binnen een team. Hoe kan het dat het ene team bergen verzet, en het andere team een stukje van een berg?

Met de Teamtraining van TeamTalk maak je gebruik van een uniek en wetenschappelijk onderbouwde training om teams en individuele teamleden in 12 weken beter leren te functioneren, samenwerken, communiceren, doelen behalen en zich effectief te ontwikkelen.  

Een eigen leertraject 

De online tool van Teamtalk is beschikbaar voor zowel teams als individuele teamleden. Iedereen doorloopt de leermodules, waarbij de persoonlijke trainer uitlegt hoe de Team Skills verbetert kunnen worden. Zo leer je individueel of gezamenlijk om efficiënter samen te werken en het beste resultaat te behalen. De online tool biedt je daarnaast de mogelijkheid om je eigen team te analyseren. 

Naast de online module is er een aanvulling in company training en begeleiding mogelijk zodat de methode door een specialist wordt bijgestaan en naar een duurzaam resultaat wordt gestreven. 

WAAROM TEAMTALK?

Een efficiëntere samenwerking

Beter en sneller resultaten van teams binnen uw organisatie

Een gezamenlijke focus op de teamprestatie

Medewerkers leren samenwerking binnen het team beter te managen

Teamleden krijgen beter inzicht

Teamleden leren helder te communiceren en zijn of haar eigen rol te bepalen

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de brochure en navigeer je team naar succes.

Ervaringen van Klanten

“Het is geen standaard training.
We hebben al vele trainingen gehad en deze sprong er in positieve zin aan alle kanten uit.”

Rabobank

OVER TEAMTALK

Teamtalk is een compleet en uniek trainingsprogramma waarmee teams en teamleden binnen 12 weken beter leren functioneren, samenwerken, communiceren, doelen behalen en zich effectief te ontwikkelen.  

Teamtalk biedt een meetbaar resultaat door teams en teamleden individueel en als groep te trainen. Met de Teamtalk leertool werken medewerkers aan teamvaardigheden en leren zij hun rol binnen het team te bepalen. 

Onze samenwerkingspartners:
Logo-Managementboek logo-nyenrode

DIRECT TOEGANG

Krijg direct toegang tot de online teamtraining. Het volledige programma bevat 12 weken aan training. Per teamlid is de investering € 350 euro.

Na het doorlopen van de teamtraining ben je in staat efficiënter binnen een team te werken én je eigen belangen te kunnen blijven behartigen.

Naar InschrijvingOf neem contact op voor meer informatie