Driedaagse opleiding Coachend Leiderschap voor managers

Coachend leiderschap betekent minder controleren en meer vertrouwen. Hoe doe je dat? Simpelweg door teamleden te coachen op samenwerken. Weinig leiders weten echt voldoende over hoe je een team goed aanstuurt en coacht. Organisaties van nu vragen iets anders van de leider: Meer focus op het team, coachend leiderschap en sturen op resultaat. Vragen rondom zelforganisatie, zelfsturing, flexibiliteit, inzetbaarheid en inspirerend leiderschap. Deze topics vragen om een ander soort opleiding. Vaak handel je als leidinggevende vanuit gevoel. Dat maakt je mogelijkheden beperkt. Met meer bagage kun je beter regie houden over het proces. En het juiste initiatief nemen op het juiste moment. Investeer in een degelijke opleiding. Leer werken vanuit een beproefde methode zodat je regie kunt houden over het teamproces. Dat maakt dat je team beter presteert en met plezier samenwerkt. Goed leiderschap is effectief leiderschap.

Wil jij als manager of teamleider ook meer uit je team halen? Wil je een methode om je eigen leiderschap te versterken?

Werkwijze

In ons driedaagse programma coaching op leiderschap leer je de fijne kneepjes van het vak. Je werkt samen met andere deelnemers aan thema’s ‘effectief leiderschap’ en ‘inspirerend leiderschap’. Verder leer je onder andere de methode om een team snel te analyseren en in beweging te brengen. Voorafgaand aan het programma krijg je een intakegesprek zodat je goed weet wat je kunt verwachten. Management en leiderschap en jouw rol en visie hierin staan centraal.

Het programma bestaat uit drie dagen en een toets. De cursus vindt plaats in een kleine setting. We werken in de cursus face to face in kleine groepen. Learning by doing afgewisseld met instructie en video-analyse. Het inbrengen van eigen praktijksituaties is mogelijk, zelfs wenselijk.

Maandelijks volg je een online meeting met het team. Hierin bespreken we actuele vraagstukken rondom teamcoaching, goed leiderschap en coachend leiderschap.

Teamtalk werkt o.a.  met virtueel coaching op leiderschap en een ondersteunend online leerplatform. Met die elementen krijg je alle tools in handen om als manager of directie je team naar het volgende level te tillen.
Als je op zoek bent naar manieren om  effectief leiderschap of inspirerend leiderschap te ontwikkelen, dan is deze opleiding iets voor jou.

Schrijf je in!

Datum

sep 24 2019 - sep 26 2019

Tijd

09:30 - 17:30

Kosten

€3.000,=

More Info

Inschrijven

Locatie

Amsterdam
Inschrijven