Interim Teambegeleiding

Bij Teamtalk hebben we een duidelijke visie als het gaat om het begeleiden van professionals. Succes van het team zal het succes van uw bedrijf bepalen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/teamtalk/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499

De keuze van succesvolle bedrijven.

Onze Interim Teamcoaches, Teamleiders en Managers zijn ervaren en opgeleid om je team versneld te begeleiden naar de organisatie die u voor ogen heeft. We zijn je graag van dienst bij:

  • Projecten of extra activiteiten
  • Tijdelijke overbrugging
  • Opvangen van piekbelasting
  • Waarneming bij verlof of ziekte

 

Experts in teamcoaching.

Bij Teamtalk hebben we een duidelijke visie als het gaat om het begeleiden van professionals. Succes van het team zal het succes van uw bedrijf bepalen. Maar wanneer is een team in staat om succes te boeken? Onze Interimmers beschikken over de achtergrond en ervaring om uw team(s) naar het volgende niveau te brengen. Dit doen we door het team zelf de basis van samenwerken te leren. Zo weten al onze professionals waar de accenten moeten worden gelegd om uw team naar zelforganisatie te begeleiden. Maar ook wanneer het team gewoon weer op de rails moet worden gezet, of bij het ontwikkelen van een nieuw team als gevolg van een fusie of reorganisatie. En natuurlijk werken ze zonodig gewoon mee in het proces. Wat zeker is, ze laten altijd eigenaarschap achter. Inzichten waar het Team mee verder kan. Is het werk afgerond? De overeenkomst is, zonder kosten, direct opzegbaar.

 

Flexibiliteit voorop.

Vanuit ons partnernetwerk hebben we een landelijke dekking. Al onze Interimmers hebben leidinggevende ervaring én kennis van verschillende branches. We hebben dus altijd een teamcoach, teamleider of manager die bij jouw vraag past. Ze zijn direct inzetbaar. Met spoed kwaliteit nodig? Dat is voor ons geen probleem.

Wil je meer informatie?

Bregje Spijkerman teamcoach Teamtalk succesvol samenwerken

Bregje Spijkerman
Directeur

+31 (0)20 – 468 8000
info@staging.teamtalk.nl


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/teamtalk/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499

Onze partners

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes