Next level teamcoaching

Ontdek onze nieuwe, resultaatgerichte manier van teamcoaching waarmee je je eigen aanpak aanvult en verrijkt. Maar bovenal het presteren van teams verbetert.

Leer je teams

 • Beter en structureel samenwerken
 • Meer te vertrouwen op eigen kunnen
 • Een zelforganiserende eenheid worden

Coach jij teams veelal op gevoel? Gebruik je theorieën en modellen die teams lastig kunnen vertalen naar de werkvloer? Wil je een frisse, resultaatgerichte en nieuwe manier van teamcoaching ontdekken? Met onze Teamkompas-methode leer je hoe je teams echt blijvend kunt transformeren.

Verrijk je teams met jouw coaching

Meestal zijn coaching-programma’s opgebouwd uit verschillende theorieën. Waarbij het vaak de vraag is of het team er ook daadwerkelijk iets mee kan en er beter van wordt. Zo blijft de rol van teamcoach als expert onbewust in stand, in plaats van teams een vliegwiel aan te reiken om op termijn zelf verder te kunnen. Maar dat kan ook anders.

TeamTalk teamcoaching: doe het zelf!

De meeste teams weten nagenoeg niets over hoe ze moeten samenwerken. Als teamcoach kun je daar relatief eenvoudig iets aan doen. Door teams een manier aan te reiken om zelf koers te kunnen bepalen en in staat te stellen ook zelf te reflecteren en bij te sturen.

Teamcoaching naar een hoger niveau

Met ons uniek teamontwikkelingsmodel, gebaseerd op Teamkompas en meer dan 20 jaar expertise op het gebied van groepsdynamiek en leiderschap, leer je als teamcoach teams écht zelfsturend te maken. Hierbij krijg je toegang tot verschillende tools en materialen zoals een e-learningprogramma en onze gevalideerde Teamscan.

Plan van aanpak

Voordat we aan de slag gaan, plannen we een intake in. Daarin geef jij aan wat je uit de opleiding wilt halen, wat je verwachtingen zijn en wat je wilt bereiken. Hierin nemen we ook persoonlijke leerpunten en thema’s mee. Het programma bestaat uit vier cursusdagen en een toets. Na het behalen van een eindopdracht ontvang je een certificaat.

Verrijk jouw coaching

Wil je je eigen coaching-skills verrijken met een methode die het presteren en de resultaten van teams aantoonbaar verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Boek deze opleiding


  [select* menu-340 "19, 20, 21 april en 7 juli" "10, 11, 12 mei en 1 sept]

  Wil je meer weten over dit programma?

  Stacha Hertzmann
  Programma Manager

  +31 (0)20 – 468 8000
  info@staging.teamtalk.nl


  Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/teamtalk/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499

  Samenwerkingspartners van Teamtalk

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes