Coachen van zelforganiserende teams, hoe doe je dat

Een resultaatprogramma voor teams

Teams weten te weinig over samenwerken. Hier laten vrijwel alle teams enorm veel kansen liggen. Met onze methode leren we teams om snel te beslissen, sturen en te verbeteren. Deze teams ontwikkelen zich vervolgens tot zelforganiserende teams.

Het coachen van zelforganiserende teams hoe doe je dat?

Wij werken in onze programma’s met blended learning: live teamcoaching in combinatie met een ondersteunend online leerplatform. Dit maakt het flexibel en duurzaam. We zijn gedurende lange tijd, korte momenten bij uw organisatie aanwezig. Net wat een team nodig heeft om écht te veranderen. Hiermee breken we met het oude en meer ‘zware’ teamcoachingstrajecten waarbij je met het team hele dagen van de werkvloer bent. Door middel van dit traject ontplooien de teams zich tot zelforganiserende teams.

Kern

De kern van Teamtalk is de methode die teams in staat stelt de groepsdynamiek te begrijpen, een eigen koers te bepalen en zo het succes van de organisatie te verbeteren. Ons programma is door honderden teams doorlopen en zorgt voor een heldere focus en blijvend resultaat: in de vorm van sfeer, niveau van samenwerken én presteren. Voor teamleden maken we samenwerken tastbaar, meetbaar én stuurbaar. Daarnaast zorgen we voor gedegen follow up. Ons commitment is jullie resultaat. We blijven aan de zijlijn in beeld om een duurzaam resultaat te realiseren. De visie van Teamtalk is om zelforganiserende teams te creëren. Van team doorgroeien tot een zelforganiserend team en TeamTalk helpt bij het coachen van zelforganiserende teams. De online leermodule is een perfecte ondersteuning voor teams, coach van een team en managers/directie. Wil je meer uit jullie team halen? Wil je een duurzame verandering met je team bereiken? Wil je meer resultaat, sfeer, commitment? En ben jij de coach voor zelforganiserende teams? Stel dan je vragen of opmerkingen via onderstaand formulier. Dan kunnen we je snel een beeld geven over het coachen van zelforganiserende teams en over de mogelijkheden voor jou als coach van een team en om jouw team te laten groeien tot zelforganiserende teams.

Stel dan je vragen of opmerkingen via onderstaand formulier.

Dan kunnen we je snel een beeld geven over het coachen van zelforganiserende teams en over de mogelijkheden voor jou als coach van een team en om jouw team te laten groeien tot zelforganiserende teams.