Gratis proefles Remote Team Programma

Is je team het thuiswerken Beu?

VOLG nu een gratis proefles remote team Programma

Herken je dit? Een vermoeid team dat eigenlijk klaar is met thuiswerken. Dat elkaar niet meer vindt. Dat het lastig vindt om samen doelen te bereiken tijdens het werken op afstand. Is het thuiswerken nog wel leuk?

Voorheen had je meer grip op de inzet en betrokkenheid van medewerkers. Nu vul je je dagen met beeldbellen en online meetings, om maar enige vat te krijgen op het thuiswerken. De mentale toestand van de medewerkers, de gillende kids om hen heen. Wat mag ik verwachten als leidinggevende? Wat kan je zelf doen in deze situatie?

‘Team engagement’, dus het sturen op betrokkenheid van het team in plaats van het individu om dit probleem op te lossen, is een krachtige strategie.

Boek binnen 4 weken teamresultaat

Onze programma’s staan al jaren hoog aangeschreven. Speciaal voor deze onbestemde tijd hebben we een verkort Remote Team Programma ontwikkeld dat volledig inspeelt op de behoeften van teams en management die online dezelfde resultaten willen behalen als offline. De kern van het Remote Team Programma is grip houden op jullie groepsdynamiek.

Volg met je team ons programma

Het Remote Team Programma is afgeleid van het Resultaat Programma waarin we teams leren om snel te beslissen, beter te sturen en vooral het teamresultaat duurzaam te verbeteren.

Maak kennis met deze virtuele training en krijg met je team weer nieuwe energie, glasheldere focus, afspraken en optimale samenwerking. Schrijf je in voor onze gratis proefles op 15 oktober om 13:00 via teams. Hierin maak je kennis met het Remote Team Programma.

Je team verder digitaal ontwikkelen?

Wil je een grote stap zetten met je team, juist nu, online? Lees meer over het Remote Team Programma

Vind je het interessant om deel te nemen aan de proefles meld je dan  via onderstaand formulier

Bregje Spijkerman
Eigenaar Teamtalk (www.teamtalk.nl)
Schrijver van het boek ‘Navigeer je team naar succes’
Podcaster op www.Bazenradio.nl

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.