Hoe heeft de vorige stagiair TeamTalk ervaren

Hoe heeft de vorige stagiair TeamTalk ervaren?

Midden april begon mijn avontuur bij TeamTalk, inmiddels zit mijn stage er bijna op en moet ik vaarwel zeggen. Vaarwel tegen de mooie mensen, vaarwel tegen de leuke momenten, vaarwel tegen TeamTalk.
In deze periode, heb ik enorm veel geleerd. Over mezelf, maar ook bijzonder veel over het bedrijf en natuurlijk het gezicht van het bedrijf: Bregje Spijkerman.

Toen ik in april begon, wist ik niet echt wat mij te wachten stond. Wat ik kon verwachten. Ik had ten slotte nog nooit van Lisse gehoord! Ik ben een typisch Amsterdams meisje, die alleen de randstad kent en alles buiten de randstad als ‘dorp’ beschouwt. Dus toen ik voor het eerst in Lisse aankwam, was ik tamelijk verrast. Vond het een bijzonder plekje!

Eind april heb ik de teamcoaches ontmoet, verschillende types maar allemaal net zo leuk en net zo aardig.

De afgelopen periode heb ik mij vooral bezig gehouden met de website, social media en de nieuwsbrieven. Ik heb enorm veel geleerd over de backend van de pagina’s en ten slotte over teamwork. Dit zijn levenslessen die ik altijd bij mij zal dragen, sinds ik hier ben besef ik hoe belangrijk teamwork is en wat voor issue het eigenlijk is in the business wereld.

Een stageweek bij TeamTalk is geen enkele week hetzelfde, één keer per week zit je bij Elán (Marketingbureau waar TeamTalk een samenwerking mee heeft) en word je aangestuurd door Pieter. De andere dagen in Lisse en eens in de zoveel tijd in Amsterdam. Naast TeamTalk heeft Bregje nog een communicatie/ schrijftraining bureau: Spijkerman Trainingen. Voor dit bureau mag je ook heel veel uitdagende werkzaamheden uitvoeren!

Mijn tijd zit er bijna op, het is tijd om het stokje aan een ander door te geven. Ben jij op zoek naar een flexibele stage, waar je goed begeleid wordt, maar toch je eigen ideeën mag bedenken?

Laat dan je gegevens achter door dit inschrijfformulier in te vullen en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.