Introductie: 'Resultaatprogramma voor Teams'

📽️ Gratis online introductie: ‘Resultaatprogramma voor Teams’

Merk je dat jouw team minder betrokken is? Voelt het alsof iedereen een eigen agenda heeft en niet veel praat met elkaar? In andere woorden: mis jij verbondenheid met en binnen jouw team? Dan kunnen wij je helpen!

Met onze opleiding, het Resultaatprogramma voor Teams,  krijg je inzicht in de dynamiek van het team en de tools om daar sturing aan te geven. Als je weet hóe een succesvol team werkt, kan je ook zelf de koers bepalen. Ook voor teamleden zelf is deze opleiding ontzettend nuttig. Het Resultaatprogramma is dus voor iedereen, de leiddingevende en alle leden van het team.

In de gratis online introductie geven we je direct wat praktische tips mee en krijg je meer informatie over onze unieke methode. 

 

Leren van dé expert in hybride werken

Deze opleiding wordt gegeven door Bregje Spijkerman, co-auteur van bestseller ‘Hybride Teams’, eigenaar van TeamTalk en expert-columnist hybride werken voor MT-Sprout.

Bregje heeft meer dan twintig jaar ervaring in het trainen van managers en teams en ontwikkelt praktische en concrete programma’s. Daar heb jij dus echt wat aan.