Navigeer je team naar succes met Teamtalk!

Online Teamtraining

Haal het beste uit jezelf en je team

NAVIGEER JE TEAM IN 12 WEKEN NAAR SUCCES

Het succes van een onderneming valt of staat met de samenwerking binnen een team. Hoe kan het dat het ene team bergen verzet, en het andere team een stukje van een berg?

Met de Teamtraining van TeamTalk maak je gebruik van een uniek en wetenschappelijk onderbouwde training om teams en individuele teamleden in 12 weken beter leren te functioneren, samenwerken, communiceren, doelen behalen en zich effectief te ontwikkelen.  

Een eigen leertraject 

De online tool van Teamtalk is beschikbaar voor zowel teams als individuele teamleden. Iedereen doorloopt de leermodules, waarbij de persoonlijke trainer uitlegt hoe de Team Skills verbetert kunnen worden. Zo leer je individueel of gezamenlijk om efficiënter samen te werken en het beste resultaat te behalen. De online tool biedt je daarnaast de mogelijkheid om je eigen team te analyseren. 

Naast de online module is er een aanvulling in company training en begeleiding mogelijk zodat de methode door een specialist wordt bijgestaan en naar een duurzaam resultaat wordt gestreven. 

WAAROM TEAMTALK?

Een efficiëntere samenwerking

Goed functioneren binnen je team waardoor je je kunt focussen op je werkzaamheden

Een gezamenlijke focus op de teamprestatie

De gewenste rolverdeling binnen je team waardoor er betere samenwerking mogelijk is.

Als teamlid beter inzicht

Je leert helder te communiceren en inzicht krijgen in het team.

DOWNLOAD DE BROCHURE

Download de brochure en navigeer je team naar succes.

Ervaringen van Klanten

“Het is geen standaard training.
We hebben al vele trainingen gehad en deze sprong er in positieve zin aan alle kanten uit.”

Rabobank

OVER TEAMTALK

Teamtalk is een uniek en compleet online trainingsprogramma waarmee teams en teamleden binnen 2 maanden beter leren functioneren, samenwerken, communiceren, doelen behalen en zich effectief te ontwikkelen.  

De online tool van Teamtalk is beschikbaar voor zowel teams als teamleden. Iedereen doorloopt de leermodules, waarbij de persoonlijke trainer uitlegt hoe de Team Skills verbetert kunnen worden. Zo leer je om efficiënter samen te werken en het beste resultaat te behalen. 

Onze samenwerkingspartners:
Logo-Managementboek logo-nyenrode

Direct Toegang

Krijg direct toegang tot de online teamtraining. Het volledige programma bevat 12 weken aan training. Per teamlid is de investering € 350 euro.

Na het doorlopen van de teamtraining ben je in staat efficiënter binnen een team te werken én je eigen belangen te kunnen blijven behartigen.

Naar InschrijvingOf neem contact op voor meer informatie