Klanten & cases

Sinds 2010 helpt TeamTalk organisaties teams te verbeteren met de Teamkompas methode. Lees hier de praktijkverhalen.

ABN AMRO Mees Pierson Resultaatprogramma voor teams Succesvol samenwerken

ABN AMRO Mees Pierson

Organiseer een programma waarbij wij naar onszelf kijken en naar ons teamfunctioneren. Inzicht in ons team maakt het makkelijker om elkaar snel te vinden.

Meerwaarde Welzijn Resultaatprogramma voor teams Teamtraining methoden

Meerwaarde welzijn

We willen zelforganisatie op de kaart zetten als welzijnsorganisatie. We hebben gewerkt met het Resultaat Programma, dynamische werkvormen, veel interactie.

Rabobank Resultaatprogramma voor teams succesvol samenwerken

Rabobank

We zijn op zoek naar een training dat de teameffectiviteit en taakgerichtheid vergroot. We volgden het Resultaatprogramma met succes! Teamtraining Opleiding

Montessorischool Casa

Voor de grote verandering naar zelforganisatie geldt dat het management team niet kan achterblijven. Het is een spannende dialoog: zoeken naar wat past bij jouw organisatie om het team zelforganiserend te maken binnen een leidinggevende kader.

Eigen-haard

Eigen Haard

Een teamprogramma zodat ons team in ontwikkeling komt: meer initiatief als team neemt en beter met elkaar afstemt. Met het Resultaat Programma hebben we een verandering gebouwd die we zelf hebben gerealiseerd.

gamestate

Gamestate

Met onze razensnelle groei hapert het soms hier en daar in de teamsamenwerking. Met een leiderschapsprogramma voor zowel directieniveau als managersniveau creëerden we helderheid in visie op leiderschap, brachten we de impact van de groei in beeld en kaartten we leiderschapsstijlen aan.

VNG

MCB

Met leiderschapscoaching waarin verbinding en gedeelde visie belangrijke pijlers waren en een helder team programma, kwam de afdeling snel een stuk verder. Het zorgde voor een soepelere afstemming, snellere besluitvorming en minder ‘gedoe’.

Kunstlinie Almere Flevoland Resultaatprogramma voor teams

Kunstlinie Almere Flevoland

Door het Kaf-team 12 weken lang elke week kort met elkaar in gesprek te laten gaan, ontstond er een ritme waarin teamreflectie en kleine korte verbeterpunten al snel resultaat opleverden.

Abrona Resultaatprogramma voor teams

Abrona

Ons team is na veel veranderingen en een samenvoeging de weg kwijt. Ons team volgde het Resultaatprogramma. De methodiek brengt écht zaken in beweging.

Koninklijke Marine

Interne opleiders een model aanleren waarmee zij sneller grip krijgen op groepsdynamische processen? Opleiden niet vanuit gevoel maar vanuit een helder model met heldere taal.

Nationale Postcode Loterij

Wij willen meer uit ons team halen, terwijl we een hectische teamsetting hebben met een flinke werkdruk. Het 12 wken Resultaat programma heeft ons geholpen.

De Buch werkt Resultaatprogramma voor teams Teamtraining

De Buch werkt

Het MT willen we meer leren over teamleiderschap, zowel als leider maar ook als teamlid. Verbeteringen als het gaat om het beïnvloeden van de groepsdynamiek

Leaseplan Resultaatprogramma voor teams Succesvol samenwerken

Leaseplan

We reflecteren hoe we beter kunnen samenwerken. In een kort intensief programma kwam iedereen aan bod om zichzelf op een andere manier te laten zien.

ASVZ Resultaatprogramma voor teams Succesvol samenwerken

ASVZ

We werken als individuen, we willen meer uit ons team halen. We merkten eigenlijk al heel snel verschil: meer energie en het vuur weer in ons team”.

Gezamenlijke brandweer

Geef ons tools om zelforganisatie concreet vorm te geven. Teamtalk heeft ons geholpen meer gezamenlijke focus te leggen op de doelen en taken van ons team.

Stichting Wegloophuis Utrecht

Wegloophuis had ons hart gestolen: mensen die nergens meer terecht kunnen, de laatste halte. We zijn als teamcoaches gaan helpen om het team te versterken.

Cello

We willen onze samenwerking verbeteren. Nu laten we kansen liggen. Het is voor ons niet mogelijk met onze zorgteams lang van de werkvloer te zijn.

Stichting stop ecoside resultaatprogramma voor teams

Stichting Stop Ecoside

Jaarlijks vrijwilligersproject Verkort Resultaat Programma voor teams. Leren over succesfactoren in een team en goed samenwerken in een team.