Gamestate

Opleidingsvraag: 

“Met onze razensnelle groei hapert het soms hier en daar in de teamsamenwerking. We doen zoals elke scale up alle groei er nog ‘bij’ en dit geeft druk op onze teams én op onze leiders. Geef ons een programma voor zowel directie, managers en teams om de snelle groei te kunnen verwezenlijken.”

Aanpak:

Met een leiderschapsprogramma voor zowel directieniveau als managersniveau creëerden we helderheid in visie op leiderschap, brachten we de impact van de groei in beeld en kaartten we leiderschapsstijlen aan. De teams hebben gebouwd aan een sterk fundament, zodat zij in drukke tijden juist elkaar snel kunnen vinden. 

Quote:

“Een organisatie- en werkcultuur ontstaat vanzelf als je deze niet zorgvuldig in juiste banen leidt. Met TeamTalk hebben we belangrijke stappen gezet in structuur in samenwerking en waarden kiezen die bij ons passen. 


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/teamtalk/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499