Remote Team Programma

Geef je thuiswerkende team een boost door de groepsdynamiek – ook op afstand – te herstellen. Zo blijf je resultaten halen én til je de kwaliteit van samenwerking naar een hoger niveau.

Verbeter je team

 • Houd thuiswerkende teamleden bij elkaar
 • Herstel de gezamenlijke focus
 • Leer het team dezelfde taal spreken

Door thuiswerken staat bij veel teams de groepsdynamiek onder druk. Teamleden spreken elkaar minder, kunnen niet fysiek overleggen, elkaar niet prikkelen en uitdagen. De sociale interactie valt grotendeels weg. Hoe behoud je in deze omstandigheden de samenhang en sfeer? En hoe zorg je ervoor dat een team ook op afstand sterk en succesvol blijft?

Geef richting en houvast

Door het missen van al die kleine contactmomenten op kantoor, drijven thuiswerkenden teams soms uit elkaar. Het Remote Team programma geeft je team meer grip op de manier van samenwerken, de sfeer en de groepsdynamiek. Aan de hand van Teamkompas leert het team dezelfde taal spreken en worden de gezamenlijke doelen weer helder. Waardoor er meer zelfsturing ontstaat, sneller beslissingen worden genomen en vooral het teamresultaat structureel te verbetert.

Binnen 4 weken blijvend resultaat

Zie deze ‘thuiswerkperiode’ niet als een tijd om door te komen, maar gebruik het om meer uit de samenwerking binnen je team te halen. Zowel online als offline. Het Remote Team programma bestaat uit vier virtuele sessies, wekelijkse e-learnings en coaching voor de leidinggevende. We kunnen het programma altijd aanpassen aan de wensen van jouw team en bedrijf of organisatie.

Haal meer uit je team

Wil je met jouw team de zaken nu goed op de rit zetten, betere resultaten halen en meer commitment bereiken? In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag alles over het Remote Team programma. Maak vandaag nog een afspraak.

Video: TeamTalk Remote Team Programma thuiswerken

Video: Rabobank over het TeamTalk Online Programma

 

Boek deze opleiding

  Wil je meer weten over dit programma?

  Bregje Spijkerman teamcoach Teamtalk succesvol samenwerken

  Samenwerkingspartners van Teamtalk

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes