Teamtalk Succesvol samenwerken in een team Resultaatprogramma Opleidingen

LEER HOE EEN SUCCESVOL TEAM WÉRKT

Professionele teams nòg beter maken. Dat is onze missie. Want een succesvol team zorgt voor een succesvol bedrijf. En dat willen we doen door het team de basis te leren over groepsdynamiek.

“Het resultaat Programma heeft ons team enorm veel opgeleverd: betere resultaten, betere sfeer en motivatie om met elkaar onze doelen te bereiken. Het inzicht in hoe een team werkt en het kunnen vertalen, maakt dat ik dit als professional overal ga toepassen”.

Binnen 12 weken met heel het team succes

Een succesvol team is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Maar waarom is het ene team succesvol en valt een ander team als los zand uit elkaar? Met het TeamTalk Resultaat Programma leer je de dynamiek van een succesvol team en zie je direct vanaf de eerste dag je team beter presteren.

TeamTalk maakt groepsdynamiek tastbaar

Het TeamTalk Resultaat Programma is uniek, omdat het begrippen als sfeer, samenwerken en focus tastbaar én stuurbaar maakt. Wanneer jouw team zelf de controle heeft over de groepsdynamiek, kan het bewust de eigen koers gaan . En wanneer jouw team de eigen koers bepaalt, kan jouw team sneller beslissingen nemen, zelf bijsturen wanneer dat nodig is en schieten de resultaten omhoog.   

Een andere aanpak met blijvend resultaat

Onze aanpak is anders dan je gewend bent. Geen teamdag waarbij je elkaars karakter leert kennen en hoe je daarmee omgaat. Geen dagenlange coachingssessies in een zaaltje ver van kantoor. Gedurende 12 weken zijn wij korte momenten bij jullie op de werkvloer aanwezig. Wij geven jouw team de kennis, tools en coaching zodat het team zelf kan werken aan de verandering. Juist daarom heeft het TeamTalk Resultaat Programma altijd een duurzaam en blijvend resultaat. 

Maatwerk met live sessies en online leren

TeamTalk combineert live coaching met online leren. Gedurende de 12 weken krijgt je team elke week een korte e-learning. Tijdens de 4 live sessies gaan we hier dieper op in. Dat wordt aangevuld met wekelijkse coaching van een teamcoach. Elk bedrijf is anders, dus we passen het TeamTalk Resultaat Programma eenvoudig aan aan de wensen van jouw bedrijf.

Geef jouw team focus en controle

Wil je meer uit je team halen?Wil je meer resultaat, een betere sfeer en een betere samenwerking? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen je graag hoe TeamTalk ook jouw team kan helpen. Binnen enkele weken ontwikkelt je team een eigen focus, verbetert het team zelf de sfeer en zorgt het team zelf voor een betere samenwerking. Creëer blijvend resultaat met het TeamTalk Resultaat Programma.  

Reageer via onderstaand formulier

Wil je meer uit jouw team halen, vul dan onderstaand formulier in. We kunnen je snel een beeld geven hoe TeamTalk je kan helpen bij het coachen van zelforganiserende teams. Ook geven we je inzicht in jouw mogelijkheden als coach en hoe we jouw team zelforganiserend kunnen maken.

Wilt je meer informatie download de brochure “Resultaat Programma voor teams”

De kosten voor het 12 weekse Resultaat Programma is afhankelijk van maatwerk. Hoeveel medewerkers/teams moeten er getraind worden en welke extra opties wilt u aan het trainingsprogramma toevoegen. Tijdens een vrijblijvend gesprek hoort u alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

In overleg met u stellen we een programma op en de bijbehorende trainings/coachdagen.

Kunstlinie Almere Flevoland: “De methode is niet saai! We vonden het leuk om het programma met elkaar te doen. We konden direct met elkaar aan de slag. Juist door de actie en het ritme ontstond er vanzelf weer de teamspirit die we zo misten”.

Rabobank: “Dit heeft ons team enorm veel opgeleverd: betere resultaten, betere sfeer en motivatie om met elkaar onze doelen te bereiken. Het inzicht in hoe een team werkt en het kunnen vertalen, maakt dat ik dit als professional overal ga toepassen”.

Meerwaarde welzijn: “Dit was waardevol omdat iedere medewerker in beweging kwam & zichzelf heeft laten zien doordat iedereen een standpunt innam.”

Abrona: “De methodiek brengt écht zaken in beweging, zonder het constant te hebben over zaken die niet werken uit het verleden. Dit gaf het team nieuw perspectief, en energie. Het programma maakt het voor ons team makkelijker om snel te reflecteren en bij te sturen”.

Koninklijke Marine: “Een heel waardevol model waar we in de Marine veel aan hebben. Alles draait hier om effectief leiderschap en goed samenwerkende groepen. Veel hangt af van hoe goed we als team zijn. Deze methode werpt zeker een ander licht op de zaak. En zal opleiders op hun beurt weer helpen om eigen groepen beter aan te sturen. Daarnaast gaf het inzicht in ons eigen samenwerken als team. Al met al heel waardevol”

Nationale Postcode Loterij: “Bijzondere ervaring, veel inzicht en een goeie connectie met de opleider. Dit maakte dat we betere afstemming vonden met elkaar, onder andere door scherpe werkafspraken en inzicht in kwaliteiten en uitdagingen. Hierdoor hebben we de werkdruk iets kunnen terugbrengen”

ABN AMRO Mees Pierson: “Verhelderend. Inzicht in ons team maakt het makkelijker om elkaar snel te vinden. Waardering voor elkaar en elkaars inbreng maar ook het samen koersen op teamresultaat”.

Leaseplan: “ We hebben veel aan deze begeleiding gehad en het heeft ons meer connectie en focus gegeven met elkaar”.

ASVZ: “We merkten eigenlijk al heel snel verschil: meer energie en het vuur weer in ons team”.

De Buch werkt: “Super mooie ervaring met inzicht in onze doelen en rollen en meer verbondenheid als team”.

Heb je meer informatie nodig? Download de brochure.

De uitgebreide informatie om rustig na te lezen. Eenvoudig deelbaar met je collega’s.

  Wil je meer weten over dit programma?

  Bregje Spijkerman teamcoach Teamtalk succesvol samenwerken

  Bregje Spijkerman
  Directeur

  +31 (0)20 – 468 8000
  info@teamtalk.nl

  Samenwerkingspartners van Teamtalk

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes

  Onze Klanten

  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/01/logo-rabobank.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/ABN-MEES-PIERSON.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/postcode-loterij-2.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/lease-plan-logo.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/abrona.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/csm_logo_de_buch_715d10a041.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/Logo_marine.svg_.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/kaf2.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/Stichting-MeerWaarde.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/ASVZ-logo.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/03/eco-side.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/02/cello-2.jpg
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2018/11/gezamenlijke-brandweer.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2019/04/wegloophuis.png
  • https://teamtalk.nl/wp-content/uploads/2020/12/MCB-1.jpg