resulaat programma voor teams

Resultaat Programma voor teams

Als je weet hóe een succesvol team werkt, kan je ook zelf de koers bepalen. Met het Resultaatprogramma voor Teams krijg je inzicht in de dynamiek van het team en de tools om daar sturing aan te geven.

Unieke aanpak met blijvend resultaat

 • Inzicht in en controle op groepsdynamiek
 • Grip op sfeer, samenwerking en focus
 • Verhoging teamprestaties

Binnen 12 weken succes met het hele team

Een succesvol team is de sleutel tot een succesvol bedrijf. Maar waarom is het ene team een geoliede machine en valt het andere team als los zand uit elkaar? Met het Resultaatprogramma voor Teams leer je alles over de dynamiek van een goed functionerend team en zie je al vanaf de eerste je eigen team beter presteren.

Teamtalk maakt groepsdynamiek tastbaar

Het Resultaatprogramma voor Teams is uniek omdat het begrippen als sfeer, samenwerken en focus tastbaar én stuurbaar maakt. Wanneer jouw team zelf de controle heeft over de groepsdynamiek, kan het ook bewust de eigen koers bepalen. Hierdoor kunnen sneller beslissingen worden genomen, kan het team ook zelf bijsturen wanneer dat nodig is en schieten de resultaten omhoog.

Een andere aanpak met blijvend resultaat

Onze aanpak is anders dan je bent gewend. Geen teamdagen om elkaars karakter te leren kennen en hoe je daarmee omgaat. Geen oeverloze coaching-sessies in een zaaltje ver van kantoor. Gedurende een periode van 12 weken zijn we korte momenten bij jullie op aanwezig op de werkvloer. Aan de hand van onze Teamkompas-methode geven we je team de kennis, de tools en de coaching waarmee het team zelf kan werken aan de verandering. Juist daarom heeft het Resultaatprogramma voor Teams een blijvend effect.

Maatwerk met live sessies en online leren

TeamTalk combineert live coaching met online leren. Gedurende 12 weken krijgt je team elke week een korte e-learning. Tijdens de vier live-sessies gaan we dieper in op de materie. Dit wordt aangevuld met een wekelijkse training van een teamcoach. Elk bedrijf is anders, dus passen we het programma eenvoudig aan aan de wensen van jouw bedrijf.

Geef jouw team focus en controle

Wil je meer uit je team halen, meer resultaat, een betere sfeer en goede samenwerking? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen je graag hoe het Resultaatprogramma voor Teams ook voor jou kan werken.

Boek deze opleiding

  Wil je meer weten over dit programma?

  Bregje Spijkerman teamcoach Teamtalk succesvol samenwerken

  Bregje Spijkerman
  Directeur

  +31 (0)20 – 468 8000
  info@staging.teamtalk.nl

  Samenwerkingspartners van Teamtalk

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes
  X

  Download