Teamkompas: Je sleutel naar teamsucces

TeamTalk is specialist in het resultaatgericht maken van teams. Ons Teamkompas, een unieke sturingsmethode, speelt hierbij een centrale rol. Teams gaan hiermee aan de slag om niet alleen een kompas, maar ook een gemeenschappelijke taal en duidelijke ankers te ontwikkelen. Waarmee ze uiteindelijk zelf in staat zijn om hun samenwerking en prestaties te verbeteren.

Grip op onzichtbare processen

Wat Teamkompas bijzonder maakt, is dat het teamleden niet indeelt in ‘types’. Het is een reflectiemodel dat juist de groepsdynamiek in beeld brengt. Waardoor teams en leiders snel grip krijgen op onzichtbare processen die resultaten en een goede sfeer in de weg kunnen staan.

Snel resultaten met minder gedoe

Teamkompas is toepasbaar in ieder team. Zodra je als team met het model gaat werken, wordt direct zichtbaar wát er onder de oppervlakte sterk de richting bepaalt en soms ook frustreet. Hierdoor kunnen het team en de leider meteen zelf de nodige conclusies trekken om bij te sturen.

Leidraad in al onze opleidingen

Het model werkt met een taal die zowel de manager, de teamcoach als de teams kunnen spreken. En die hen ook direct zal verbinden. Daarom wordt Teamkompas op elk niveau in alle onze opleidingen gebruikt. Een teamcoach zal andere acties nemen dan een manager, maar wel allemaal gebaseerd op dezelfde terminologie en inzichten.

 

 

Samenwerking met Nyenrode en Erasmus Universiteit

TeamTalk werkt samen met Nyenrode Business University waar Teamkompas de basis vormt van het Executive Programma ‘Leading Teams’. De teamscan, vragenlijst en rapportage van Teamkompas is gevalideerd door Erasmus Universiteit Rotterdam. Dit maakt Teamkompas een van de weinige teamscans waar wetenschappelijk onderzoek achter zit.

Elk team verdient een goed kompas

Teamkompas maakt teams sterker en succesvoller. Wil je zien hoe ook jouw team anders en beter kan werken?

Haal meer uit je team met het Teamkompas

Doe een teamscan met onze Teamkompas methode. We nemen binnen 48 uur contact op na aanmelding.


  Wil je meer weten over dit programma?

  Stacha Hertzmann
  Programma Manager

  +31 (0)20 – 468 8000
  info@staging.teamtalk.nl

  Onze partners

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes