Navigeer je team naar succes met Teamtalk!

Voor Trainingsbureau's

Een nuttige online tool voor teamtraining in uw portfolio

OVER TEAMTALK VOOR TRAININGSBUREAU’S

Met de Teamtalk Opleidingstool heeft u als trainingsbureau een online resultaatgericht instrument in handen. Zo kunt u uw clienten een uiterst nuttige teamtraining aanbieden, uit uw eigen naam.

Wat kan de Teamtalk Opleidingstool?
Met de 9 modules van Teamtalk kan een team volledig worden gescand en getraind voor samenwerking. Dit gebeurt zowel op teamniveau als op individueel niveau. Het totale traject kan binnen 2 maanden worden afgerond. De Teamtalk modules bieden onder meer geschreven leerstof, videomateriaal en kennisvragen. Tussentijds vinden er reflectiemomenten plaats en kan men met de Teamscan ook de voortgang meten.

Als Trainingsbureau Teamtalk gebruiken
We bieden u een volledig platform met een online leertraject. Dit kunt u dus zonder enige technische aanpassing direct aan uw klanten aanbieden. Voor trainingsbureau’s hebben wij speciale overeenkomsten. Neem contact op voor meer informatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie.

WAAROM TEAMTALK?

Efficiënter Samenwerken

Beter en sneller resultaten van teams bij uw klanten.

EEN GEZAMENLIJKE FOCUS

Teamleden leren samenwerking binnen het team beter te managen.

Een dieper inzicht

Teamleden leren helder te communiceren en zijn of haar eigen rol te bepalen.

Doe de gratis proefles


Ervaringen van Klanten

“Dit moet vaker. Ik denk dat anderen dit ook aanspreekt.” “Nuttig voor collega’s die net als wij in een onzekere situatie terecht zijn gekomen.”
“Leerrijk.” “Motiverend.”

Post NL

Direct Toegang

Krijg direct toegang tot alle online teamtraining workshops voor vanaf slechts €350! U kunt hierbij ook direct ook teamleden toegang geven.

De trainingen bevatten onder meer modules over leiderschap, kenmerken van succesvolle teams, het Teamkompas, conflictbehandeling, verbetering van besluitvormingsprocessen en effectief teamoverleg.

Het volledige programma bevat 9 weken aan training. Deze kunt u naar eigen inzicht ook verlengen of verkorten. Voor en na het programma kunt u de teamscan doen. Hierbij wordt zuiver de voortgang van het team gemeten.

Naar InschrijvingOf neem contact op voor meer informatie