Webinar: Geef je thuiswerkende team een boost

Dit webinar is al geweest, bekijk de video.Direct resultaat door beter virtueel samenwerken.
Door het thuiswerken staat bij veel teams de groepsdynamiek onder druk. Teamleden spreken elkaar minder en de sociale interactie valt grotendeels weg. Hoe behoud je in deze tijd de samenhang en de sfeer? En hoe zorg je dat een team op afstand sterk en succesvol blijft?

Het Remote Team Programma geeft richting en houvast
Door het missen van al die kleine contactmomenten op kantoor, drijven thuiswerkende teamleden soms langzaam uit elkaar. Met het Remote Team Programma krijgt een team weer grip op de manier van samenwerken, de sfeer en de groepsdynamiek. Het team leert dezelfde taal spreken en de gezamenlijke doelen worden weer helder. Zo wordt een team minder afhankelijk van al die kleine momenten van bijsturing en zullen de resultaten, ook tijdens het thuiswerken, snel en zichtbaar verbeteren.

Binnen 4 weken blijvend resultaat
Het Remote Team Programma bestaat uit 4 virtuele live sessies, wekelijkse e-learnings en coaching door de leidinggevende. Maar ook wij zijn in deze tijden flexibel. We kunnen het programma altijd aanpassen aan de wensen van jouw team.

Wil je meer uit je thuiswerkende team halen? Wil je online dezelfde of zelfs betere resultaten halen? Zie deze periode niet als een tijd om door te komen, maar gebruik het om de samenwerking binnen het team naar een nieuw niveau te tillen. Geef jouw team een boost in deze lastige tijden.

Bregje Spijkerman geeft een webinar over betere samenwerking door het Remote Team Programma en de shift die hiervoor nodig is in je leiderschapsrol.

Voor wie is het webinar bedoeld:
De webinar is bedoeld voor jou als leidinggevende, maar ook voor de teamleden van jouw team. Wil je samen met je team stappen zetten? Meld je dan aan.

Webinar host:
Bregje Spijkerman is auteur van het veelgelezen managementboek ‘Navigeer je team naar succes’. Bregje traint al meer dan 20 jaar teams en hun leiders om energieker en productiever te werken. Bregje is podcaster, teamcoach en eigenaar van TeamTalk, waar zij organisatie helpt rondom vraagstukken in nieuw leiderschap en zelforganisatie.

Neem contact op voor meer informatie

Stacha Hertzmann
Programma Manager

+31 (0)20 – 468 8000
info@staging.teamtalk.nl

Over TeamTalk

In 2010 ontwikkelden vader en dochter Rupert en Bregje Spijkerman  het Teamkompas.

Meer over TeamTalk

Samenwerkingspartners van Teamtalk

  • Erasmus Universiteit Rotterdam Teamtalk Teamleadership
  • Nyenrode Business Universiteit Teamtalk Teamleadership
  • Managementboek Teamtalk Navigeer je team naar succes