navigeer je team naar succes

Boek: Navigeer je team naar succes

Wat is het geheim van een goed team?

Groepen aansturen met het teamkompas

Wat is het geheim van een goed team? De manier waarop je samenwerkt. Gek genoeg besteden we hier nauwelijks aandacht aan. Met het Teamkompas heb je een uniek instrument in handen om het teamproces eenvoudig in kaart te brengen: Scoor de vier onderdelen van de vragenlijst in het boek en je hebt een complete teamevaluatie.

Professionele teams nòg beter maken. Dat is onze missie. Want een succesvol team zorgt voor een succesvol bedrijf. En dat willen we doen door het team de basis te leren over groepsdynamiek. Leidend is het gedachtegoed van Rupert en Bregje Spijkerman. Zij zijn vader en dochter en hebben samen het boek geschreven: Navigeer je team naar succes. De methode stelt teams in staat elkaar sneller te begrijpen en eerder in te grijpen om op koers te blijven en doel te behalen.

In dit praktijkboek vind je uitleg hoe je teams het best kunt aansturen en hoe je teamcommunicatie op gang kunt brengen. Het Teamkompas is onder meer gebaseerd op een wetenschappelijke analyse van groepsdynamische processen in teamverband

Als manager en professional ben je de helft van de werkweek kwijt aan samenwerken met collega’s: vergaderen, projecten uitvoeren, brandjes blussen. Dat is nogal wat! Veel energie gaat verloren in teamprocessen die we eigenlijk niet begrijpen. Tijd voor actie. Evalueer snel waar je staat als team, hoe je besluiten neemt, innoveert en leert. Test het zelf in de dagelijkse praktijk.

‘Mooie en bruikbare voorbeelden van interventies. Elk team verdient een goed kompas! Ik vind het boek waardevol en vernieuwend en gebruik het in mijn nieuwe coachopleiding.’
– Marijke Lingsma, coach en auteur

Goed, bruikbaar en direct toepasbaar boek